Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gry na słaby PC

Amstaf123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma ktos jakies spoczko gry  (najelepiej multiplayer)

na taki PC:

AMD Athlon 64 processor 3800+

1 gb ram

Radeon x1600/1650 series

512 mega grafa. ( nie wiem jaka nie umiem sprawdzic)

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Admin Cienia
Opublikowano

Z mniej wymagających gier multiplayer polecam Drakensang Online. Działa w przeglądarce i jak na tego typu “produkcje“ nie jest najgorsza.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Seria Gothic szczególnie 1 jak i 2 część z dodatkiem, za ok 10zł można kupić chyba nawet z 3 częścią. Za taką kwotę to tylko brać. Ja pamiętam jak drugą część bez dodatku za 60zł kupiłem ;]

TES Morrowind i Oblivion + modyfikacje poprawiające błędy itp. Też można za całkiem przystępną cenę kupić, 10-15 zł za obie

Ze strategi to może Stronghold Crusader, również w wersji extreme, oraz Warlords Battlecry 2 (pewnie można dostać na allegro, nie grałem w inne części, więc polecam tylko te, co ograłem)

Project IGI, bardzo dobra gra, jak na tamte, nawet na obecne czasy, cały czas u mnie na półce stoi i od czasu do czasu się ogra ;]

Thief, oczywiście dwie pierwsze części + mody poprawiające grafikę, za 5zł można dostać edycję "Gold"

Pierwsze części Medal of Honor/Call of Duty/Battlefield - BF1942 jest za darmo na Origin, single to jest jakby multi z botami, ale da radę, na multi jest bardzo dużo serwerów, często są pełne, nie wiem jak z resztą.

Alien Shooter 1 oraz 2, stara gierka, ale za to fajna i wciągająca, Mam jeszcze to na półce, też gold, niby z jakimś dodatkiem jeszcze, ale nie wiem nawet co to za dodatek :D  obecnie nie powinny wiele kosztować, 5-10 zł

Pierwsza część Fallout, jeśli nie grałeś, zagraj ;]  Tak samo Final Fantasy VII

Może seria Need For Speed? Polecam przede wszystkim Hot Pursit, Underground 2 oraz Most Wanted, Carbona sam szczerze nie ograłem, bo kiedyś na moim komputerze nie działał (MX420 64MB nie dawał rady, jak dobrze pamiętam, to przez brak obsługi Pixel Shader ) 

Jeśli interesuję Cię MMO, to może cabal online? Jak coś na MPC jest dział do tej gry. Przyjemna gra i ładna oprawa wizualna jak na mmo, które na rynku już trochę siedzi, ale warto zagrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...